Elektrotechniek

Vakkennis

Met de juiste kennis aan de slag.

Maatwerk

Voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing

Prijsbewust

Wij denken met u mee. 

BSET Installaties voor elke opdracht.

Kennis op het gebied van elektrotechniek is een must voor een bedrijf als BSET installaties. Meerwaarde ontstaat er echter pas als deze kennis gekoppeld word aan de specifieke omstandigheden van klanten.

BSET installaties is uw ervaren elektrotechnische partner waarmee u op basis van vertrouwen en vakmanschap uw opdracht realiseert . Voor élk soort opdracht zet BSET installaties, zijn deskundigheid en ervaring vanaf de start van het project voor u in. BSET installaties kent een flexibele, innovatieve en integrale benadering: technisch hoogwaardig, economisch verantwoord, servicegericht en proactief. de professionele werkwijze is helder en resultaatgericht en bestrijkt de gehele levenscyclus van uw systemen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in het onderhoud en uitbreiden van uw elektrotechniek, BSET installaties verzorgt graag de elektrotechniek van huishoudens en bedrijven.Heeft u een elektrisch probleem? Neem vrijblijvend contact met ons op om met elkaar kennis te maken en er voor te zorgen dat uw elektrisch probleem wordt opgelost.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt vandaag de dag steeds een belangrijkere rol en BSET installaties houdt hier zich dan ook actief mee bezig. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame elektrotechnische oplossingen en energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld LED-verlichting. BSET installaties kan u adviseren over de beste duurzame oplossing voor u en uw bedrijf.

LED-verlichting

Veel elektrotechniek wordt weggewerkt in de muren en het plafond, mooie en door een elektrotechnisch monteur geïnstalleerde LED verlichting kunnen wij ons vakmanschap tonen. De beslissing om verlichting te plaatsen speelt naast effectiviteit en smaak ook het energieverbruik een grote rol. Om deze reden kiest men vaak voor LED verlichting. Voor zakelijke afnemers geldt dat de toepassing van energiezuinige elektrotechniek op verschillende manieren wordt gestimuleerd. Vooral vervanging van oude armaturen voor energiezuinige varianten is hierdoor erg interessant. BSET installaties neemt dit graag voor u uit handen.

Scroll to Top