24/7
Storingsdienst

Vakkennis

Met de juiste kennis aan de slag.

Maatwerk

Voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing

Prijsbewust

Wij denken met u mee. 

BSET Installaties Voor Elke Opdracht.

Heeft u een stroomstoring, doorgebrande aardlekschakelaar of kortsluiting in uw woning en weet u niet waar het probleem vandaan komt of wat u eraan moet doen? BSET installaties is snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. Zo bent u verzekerd van een veilige elektra installatie en geniet u weer van uw nachtrust. De elektricien adviseert of uw elektrotechnische installatie nog voldoet aan de geldende eisen op het gebied van (brand)veiligheid.

Storingen kunnen lastig zijn. Zonder stroom werken de meeste apparaten niet. Zodra thuis de koelkast geen stroom meer krijgt stopt hij met koelen, met alle gevolgen van dien. Voor veel bedrijven zijn computer en telefoon van groot belang. En deze werken ook niet zonder stroom. Behalve ongemakkelijk kunnen storingen ook gevaarlijk zijn. Bij BSET installaties is het dan ook een prioriteit om uw storing zo snel mogelijk op te lossen.

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u op de late avond te maken krijgen met een storing in het elektriciteitsnetwerk van uw huis. Een storing kunt u in sommige gevallen zelf verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een gesprongen stop die u kunt vervangen, waarmee de stroomstoring in de meeste gevallen verholpen is. Mocht de stop direct na het vervangen van de gesprongen stop opnieuw springen, dan is het raadzaam om onze storingsdienst in te schakelen. Met onze storingsdienst komen we zowel tijdens de vaste werktijden, als ook daarbuiten naar u toe om passende hulp te verlenen.

 

bset Installatie - storing

Een stroomstoring in uw woning kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een centrale stroomstoring in uw wijk door problemen bij de leverancier van uw elektriciteit, een stroomstoring als gevolg van een overbelasting van uw meterkast of een stroomstoring door een kortsluiting in huis. Zeker in dit laatste geval is het raadzaam om de hulp van onze storingsdienst in te schakelen. Een kortsluiting kan de bron van een brand in huis vormen, wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen. Daarbij is een kortsluiting erg lastig zelf te verhelpen.

Onze storingsdienst gaat voor u op zoek naar de oorzaak van de kortsluiting en probeert hierbij direct voor een passende oplossing te zorgen. Zo wordt een brand en een nieuwe kortsluiting voorkomen.

Zelf een stroomstoring verhelpen

In sommige gevallen kunt u een stroomstoring zelf verhelpen. Probeer de gesprongen stop te vervangen en schakel alle aangesloten elektrische apparaten stuk voor stuk in. Op het moment dat de stop opnieuw springt heeft u de bron van de stroomstoring gevonden!

 

Scroll to Top